MDc0OHwwMDAwMDAwMDAxMnw1OA.. OBJECT_TYPE_TENANT_OWNERSHIP - Bostadsrätt OBJECTSUBTYPES_HOUSING_COOPERATIVE_APARTMENT

Hanöhusvägen 8, Sölvesborg

Nu finns det möjlighet att äga en mycket fin möblerad enrumslägenhet på översta plan i Bostadsrättsföreningen Havshotellet Hällevik med härlig havsutsikt från balkongen. Här får du ett bekvämt semesterboende med mycket faciliteter. Frivillig andrahandsuthyrning som kan ge en bra intäkt.

Fakta

1 475 000 kr

1 rum

16 kvm

Bostadsrätt

Vill du äga ett strandnära semesterboende i vackra omgivningar som kan ge intäkt när du inte själv nyttjar det?

Nu finns det möjlighet att bli ägare till en mycket fin möblerad enrumslägenhet på översta plan i Bostadsrättsföreningen Havshotellet Hällevik med härlig havsutsikt från balkongen. Här får du ett bekvämt semesterboende med mycket faciliteter. Frivillig andrahandsuthyrning sker genom tecknande av uthyrningsavtal med hotellet vilket kan ge en bra intäkt när du inte själv använder lägenheten. Denna lägenhet har under 2023 gett en intäkt på 55 000 kr för ägaren som har bokningar i juni-augusti på 49 000 kr. Tillgång till pool på området och med ett perfekt läge vid ett av Hanöbuktens härligt kritvita sandstrand.

Det gamla hotellet, som är beläget precis vid stranden, har byggts om till 53 möblerade välutrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta enrumslägenheter till generösa treor. I souterrängplan finns relaxavdelning med bastu, duschar och gym, gästlägenhet, tvättrum samt lokal för gemensamma aktiviteter.

Det pittoreska fiskelägret i Hällevik är det äldsta och mest kända på Listerlandet som med sitt rökeri, fiskaffär och populära restaurang attraherar många sommargäster. Förutom den fina badstranden ligger naturreservatet Stiby backe ett stenkast bort med magisk bokskog, vacker utsikt och bra motionsspår. Hällevik erbjuder även utomhusbassänger. Sölvesborgs golfklubb har fin golfbana i vacker natur och på Strandvallen kan du se allsvensk fotboll. Listerlandet bjuder på många fina stränder och vacker natur. Från Nogersund, som ligger på ca sex kilometers avstånd, går regelbundet båt till den vackra ön Hanö. Du tar dig enkelt via bil, buss eller cykel till Sölvesborgs välbevarade stadskärna som är en välbesökt sommarstad och erbjuder mysiga caféer, affärer och gång- och cykelbron över Sölvesborgsviken, Europas längsta gång- och cykelbro.
Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Lena Danielsson

  +4673-148 86 18

  lena@lagetfastighet.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Intresseanmälan